Koulutukset yrityksille, yhteisöille ja yksityisryhmille

Onnellisuusopisto järjestää mukaansa tempaavat työhyvinvointi- ja virkistyspäivien koulutukset vankalla ammattitaidolla.

Onnellisuusopiston koulutukset

Koulutukset

Onnellisuusopiston koulutuksissa yhdistyy tutkittu tieto onnellisuuden lisäämisestä sekä toiminnalliset harjoitukset.

Koulutukset soveltuvat koko päivän koulutuksena koulutus- jaj kehittämispäivien sisällöksi.

Koulutuksia tilataan paljon myös lyhyempinä 2-4 tunnin workshoppeina tuomaan kotiin vietävää sisältöä virkistyspäiviin.

Koulutuksien yhdistely esimerkiksi Onnellisuusopiston Naurujoogaan, Mindfulnessin tai improvisaation kanssa on ollut suosittua, ja sisällöt saadaan näin linkitettyä toisiaan tukevaksi jatkumoksi.

Asiakaskokemukset

Tarvitsimme ohjelmaa tiimipäivän piristykseen, yhteishengen parantamiseen ja helpotusvinkkejä rankkaan työhömme.

Onnellisuusopiston Annukka räätälöi tarpeistamme lähtevän session ja hintakin oli hyvä tiukkojen budjettien painaessa niskaan. Tarjous tuli nopeasti ja toteutuksesta oli helppo sopia.

Saimme mukavan rentoutussession, missä työstressi ja turhat ajatukset katosivat. Lisäksi saimme hyvän mielen yhdessä nauramalla.

Erityisen tyytyväisiä olimme session lämminhenkisyyteen, sopivaan kestoon, ihanaan kouluttajaan ja sisältöön. Suosittelen vastaavaa kaikille, mutta varmastikin tekisi erityisen hyvää kaikille it-nörteille ja insinööreille…

Nina Palmroos, MTV3

Ja kiitos koko sydämestä eilisestä!

Meillä oli aivan ihana päivä,  tänään kun tuli töihin, niin tuntui että olisi ollut kauemminkin pois.

Ja sinua on täällä kehuttu, samoin koko paikkaa ja päivää.

Virkistyspäivän vetäjänä olet kyllä huippu.
Uskon että kaikilla jäi ajateltavaa pidemmäksikin aikaa.
Paula Kattelus, Oikeusministeriö
Annukka huomio ryhmämme hyvin ja sai ryhmän mukaan, vaikka ryhmämme oli vaativa ja ihmisillä oli erilaisia osallistumisrajoituksia. Parkinson-ryhmä on vaikea saada innostumaan, mutta osasit itse rennosti mennä ja olla esikuvana saaden ryhmän pian mukaasi. Suosittelen kaikille vauvasta vaariin, kunhan ei pelkää nauramisemme ”kovaa” ääntä
Helvi Leino, Parkinson-yhdistys

Yrityksessämme oli piiiiiitkä, lähes parivuotinen kehitysprojekti, loppusuoralla. Projektia oli väännetty hampaat irvessä ja mittakaavan suuruudesta sekä täysin uudenlaisista haasteista johtuen välillä itku kurkussa.

Loppusuorapalaverimme kevennysrupeamaksi tilasimme Annukalta naurujoogasession. Jälkikäteispalaute siitä on ollut hyvä! Isännöitsijää on tosin pitänyt lepytellä aiheutetusta metelistä, mutta muut naapurifirmat ovat olleet kateellisia kun meillä oli niin hauskaa. Oma porukkamme koki ihan naurettavan hyväksi palaveritauoksi käyntisi.

Hannu Solanne, Toimitusjohtaja, Uranus Oy
Aito ja alkuperäinen Onnellisuusopiston naurujooga

Koulutukset ja naurujoogat myös etänä!

Onnellisuusopisto tarjoaa yrityksille koulutukset sekä naurujoogat etäyhteyksien avulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Koulutukset

Onnellisuus-workshop

Onnellisuus-workshopissa opimme onnellisuus-taitoja. Käymme läpi onnellisuuteen liittyvää teoriaa sekä teemme käytännön harjoituksia, joilla voimme nostaa onnellisuustasoamme.

Onnellisuus-workshop on virkistyksellinen koulutus, jossa sisältö kohdennetaan osallistujien tarpeita, tilaisuuden järjestäjän tavoitteita ja toiveita huomioiden. Osana

Onnellisuus-workshopita osallistujat saavat uusia näkökulmia, innostusta ja työkaluja omaan elämään sovellettavaksi.

Saatavilla koko päivän koulutuksena tai 2 – 4 h workshoppina.

Jätä tarjouspyyntö!

Hoppustopperi

Toimintakykyämme rajoittava stressi on usein kokonaisvaltainen tila ajatustapoineen ja fyysisine tunteineen. Kuinka katkaista tämä kiristyvä kierre?

Hoppustopperiin sisältyy teoriatietoa stressistä, ja kuinka voimme muuttaa uuvuttavan distressin energiaa tuovaksi ja lataavaksi ”hyväksi stressiksi” – eustressiksi.

Ohjelmaan kuuluu mielikuva-, ja rentoutumisharjoituksia. Lopuksi rentoudumme ohjatun Mindfulness-harjoituksen parissa.

Ajankäytön tekniikat ja motivoiva tavoitteen asetus ovat myös saatavia osia sisältöön, joka kohdennetaan asiakkaan toimialan ja tarpeiden mukaisesti.

Saatavilla koko päivän koulutuksena tai 2 – 4 h workshoppina.

Jätä tarjouspyyntö!

Vuorovaikutus-workshop

Vuorovaikutus-workshopissa käsitellään toimivan vuorovaikutuksen periaatteita. Opitun teorian lisäksi workshopin toteutus on ryhmäyttävä ja kannustava. Myös ihmisten erilaisuus voi koitua vuorovaikutuksen haasteeksi, jos tulkitsemme toisen ihmisen luonnostaan erilaisen lähestymistavan haluttomuutena yhteistyöhön kanssamme. Silloin lopputuloksena voikin olla kaksi toisilleen loukkaantunutta ihmistä, joilla molemmilla on sama päämäärä. Toisaalta jo näiden erilaisten lähestymistapojen tiedostaminen voi estää konflikteja, ja auttaa meitä myös arvostamaan sekä omia että kollegoiden ominaisuuksia, joita ennen pidimme pelkästään ärsyttävinä.

Osana koulutusta on tarvittaessa työyhteisön yhteisten pelisääntöjen luominen.

Saatavilla koko päivän koulutuksena tai 2 – 4 h workshoppina.

Jätä tarjouspyyntö!

Motivaatio-workshop

Motivaatio-workshopin näkökulmassa lähtökohta on, että jokainen työntekijä on valmiiksi motivoitunut. Meitä ei tarvitse motivoida – riittää että meitä ei vain epämotivoida. Workshopissa havainnollistamme selkokielellä motivaatiopsykologian oppeja. Käsittelemme uskomusmaailman vaikutusta motivaatioomme. Myös yksilöiden erojen ymmärtämistä käsitellään; sama asia, mikä yhdelle on motivoivaa, voi olla toiselle puolestaan stressaavaa.

Ohjelmaan sisältyy tieteeseen pohjaavaa teoriaa, oivalluttamista sekä harjoituksia. Ohjelma antaa työkaluja henkilöstölle oman motivoitumisen ymmärtämiseen sekä esimiehille alaisten motivaation tukemiseen.

Saatavilla koko päivän koulutuksena tai 2 – 4 h workshoppina.

Jätä tarjouspyyntö!

Tee tarjouspyyntö


    Asiakkaamme