Taidevalmennus

Taidevalmennuksessa kasvatamme luovaa osaamista ja luotsaamme ideoihin.

Taidevalmennus sopii erittäin hyvin osaksi koulutuspäiviä uusien ideoiden ja käytäntöjen alkuun saattamiseen. Saat raikasta taiteellista tulokulmaa tekemiseen ja työhön.

Taidevalmennus sopii erityisen hyvin kouluttajille, johtajille, hallinon ja markkinoinnin tiimeille. Sinulle joka haluat kehittää ja hyödyntää luovuutta ja intuitiivisen ajattelun mahdollisuuksia työssäsi. 

Taidevalmennuksessa tehdään suurikokoisia maalauksia ryhmissä. Aiheet ja fokus valitaan koulutuspäivien ja tarpeesi mukaan. Valmennus perustuu kokonaisvaltaiseen luovuusmetodiin, joka tuo esille yrityksesi kannalta parhaat ideat.

Tutkitusti ideaali olotila oivaltamiseen on ns. saunan jälkeinen tila, jolloin mieli toimii hyvin koska jännittynyt keho ei ole esteenä. Taidevalmennuksessa rentoutamme kehon ja mielen hyväntuulisessa taidetuokiossa.  

Valmennus huipentuu loppupalautteeseen, jossa kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa ja jossa löydetään usein se paras ratkaisu ajankohtaiseen projektiinne. Uusia oivalluksia syntyykin takuuvarmasti ja samalla saat uuden tulokulman ja tarpeellisen "pöydän" tyhjennyksen. 

Lisäarvona saatte hienot maalaukset työpaikalle väriä ja piristystä tuomaan!
 
© Onnellisuusopisto 2010-2017 | Malminkaari 5, 00700 Helsinki | p. 044-342 3333 | info(a)onnellisuusopisto.fi