Parisuhdevalmennus / parivalmennus

Tavoitteena on löytää keinot, joilla kulkea yhteistä päämäärää kohti käyttäen tekniikoita, joiden avulla on helpompi puhua vaikeistakin asioista riitelemättä ja toista kunnioittaen.

Ennen ensimmäistä valmennuskertaa lähetetään kyselylomake sähköpostilla. Tähän valmentaja paneutuu muutama päivä ennen valmennusta. Näin saatte valmennuksesta irti kaiken hyödyn eikä valmennusaikaa kulu perusasioiden läpikäymiseen. Voitte halutessanne käydä läpi vastauksianne yhdessä ennen kuin tapaamme.

Parivalmennusta voi käyttää aina, kun tavoite on sama. Motivaation ei tarvitse löytyä samasta lähteestä. Parivalmennusta käyttämällä voitte säästää valmennuskustannuksissa, kun lasku jakautuu puoliksi. Samalla saatte myös toisiltanne tukea prosessiin.

Saatte aina valmennustapaamisen jälkeen muistiinpanot (harjoitukset, päätökset, oivallukset) sähköpostiinne, joten tapaamisen aikana voitte kiinnittää huomion täysin valmennukseen.
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Parisuhdevalmennuskokemus:

"Kiitos vielä elävöittävästä jutteluhetkestämme. Matti oli kuin eri mies viikonloppuna ja kynttiläkin paloi hänen aloitteestaan lauantai-iltana. Olimme molemmat tyytyväisiä tapaamiseemme."
 
Saara ja Matti
 
© Onnellisuusopisto 2010-2017 | Malminkaari 5, 00700 Helsinki | p. 044-342 3333 | info(a)onnellisuusopisto.fi