Naurujoogat yrityksille ja yhteisöille

Naurujooga kasvattaa jatkuvasti suosiota – eikä suotta, sillä naurulla on todettu olevan lukuisia suorituskykyä ja hyvinvointia parantavia terveysvaikutuksia.

 
Nauru lisää endorfiinin tuotantoa, jolla on mm. seuraavia vaikutuksia:
  • oppimiskyky ja keskittymiskyky paranevat
  • keho ja mieli rentoutuvat
  • luovuus lisääntyy
Nauraessa myös
  • vahvistuvat sydän ja keuhkot
  • verenpaine laskee
  • immunoglobuli A:n (IgA) taso nousee, mikä vahvistaa immuunipuolustusta

Terveysvaikutuksien lisäksi saamme ainutlaatuisilla yritysnaurujoogillamme uutta innostusta työtä kohtaan.

Suunnittelemme ja valmistelemme jokaisen naurujoogasession erikseen ryhmän toiveet ja erityistarpeet huomioon ottaen. Näin naurujoogasta tulee osallistujille kohdennettua, ja nauruun on luontevaa heittäytyä mukaan. 

Naurujoogissamme on mahdollista painottaa myös esimerkiksi ryhmäytymistä, rentoutumista, kehon virkistymistä tai luottavaisen ilmapiirin rakentamista.

Tutustu tarvittaessa myös yksityishenkilöiden Naurujooga -sivuun.
 

Aito ja alkuperäinen Onnellisuusopiston Naurujooga  

Onnellisuusopiston Naurujooga on omiaan tunnelman luomisessa ja jään särkemisessä, me-hengen rakentamisessa sekä yhteisen ilon ja hauskan kokemisessa.
 
Onnellisuusopiston Naurujoogat ovat aina iloisia ja energisiä, huolellisesti valmisteltuja sekä asiakkaan tilanteeseen ja tunnelmaan sovitettuja.
 
Naurujoogaohjelma sisältää rentouttavan alkulämmittelyosuuden, hauskoja nauruharjoitteita, hersyvän vapaanaurun sekä keventävän loppurentoutuksen. 

Kesto: 60 - 90 min
 
Ohjelmaan sisältyy valmistelu, iloinen ja rentouttava 60-90 minuutin Onnellisuusopiston Naurujooga -ohjelma, hallinnointi- ja laskutuskulut sekä matkakulut Helsinki - Vantaa - Espoo -alueella.

Muihin paikkakuntiin matkakulut matka-ajan ja keston mukaan.

 

Naurujooga omalla teemalla

Tämä naurujooga rakennetaan aina yksilöllisesti ja hauskasti yrityksenne toimintojen, henkilöstön ja/tai toimialan ympärille. Tiedossa on iloinen sessio, missä pääsette luvan kanssa nauramaan omalle työllenne ja sen tuomille haasteille sekä löydätte uutta positiivista suhtautumista työtä kohtaan.
 

Ohjelmaan sisältyy toiveidenne mukaisen Naurujoogan yksilöllinen suunnittelu, iloinen 60-90 minuutin Teemanaurujooga -ohjelma, hallinnointi- ja laskutuskulut sekä matkakulut Helsinki - Vantaa - Espoo -alueella.

Muihin paikkakuntiin matkakulut matka-ajan ja keston mukaan.


Myynnin Naurujooga

Nauruharjoitteissa käymme läpi myyntitilanteen ja opimme samalla positiivista suhtautumista myyntitilanteiden haaseisiin ja odottamattomiin käänteisiin. Myyntitianne personoidaan asiakkaan toimialan mukaiseksi.

Sopii erinomaisesti myyntialojen TyKy- ja TyHy-toimintaan sekä myyntikoulutuspäivään tunnelman virittäjäksi.

Kesto: 60 - 90 min
 

Ohjelmaan sisältyy Myynnin Naurujoogan yksilöllinen suunnittelu, iloinen ja innostava 60-90 minuutin Myynnin Naurujooga -ohjelma, hallinnointi- ja laskutuskulut sekä matkakulut Helsinki - Vantaa - Espoo -alueella.

Muihin paikkakuntiin matkakulut matka-ajan ja keston mukaan.


Pikkujoulunaurujooga


Naurujooga on suosittu pikkujoulujen piristäjä, eikä suotta, sillä naurujooga taittuu jouluiseen teemaan ja tunnelmaan luoden pikkujouluihin iloisen ja rennon ilmapiirin. 

Kesto: 60 - 90 min

Ohjelmaan sisältyy iloinen ja rentouttava 60-90 minuutin Onnellisuusopiston Naurujooga -ohjelma, hallinnointi- ja laskutuskulut sekä matkakulut Helsinki - Vantaa - Espoo -alueella.

Muihin paikkakuntiin matkakulut matka-ajan ja keston mukaan.

Kokous / Seminaarinaurut

Kokousten, seminaarieni ja koulutuspäivien ehdoton piristäjä!
Osallistujat saavat virkistävän hetken, joka rentouttaa tunnelmaa ja lisää luovuutta. Rakennamme naurujoogaharjoitteet tarvittaessa kokouksen teemaan liittyen.
 
Kesto: 20 - 30 min
 

Ohjelmaan sisältyy Kokous / Seminaarinaurujoogan yksilöllinen suunnittelu, iloinen 20-30 minuutin Kokousnaurujooga -ohjelma, hallinnointi- ja laskutuskulut sekä matkakulut Helsinki - Vantaa - Espoo alueella.

Muihin paikkakuntiin matkakulut matka-ajan ja keston mukaan.


Toteutus

Onnellisuusopiston ainutlaatuisesti kohdennetut, iloiset ja energiset yritysnaurujoogat ohjaa ensisijaisesti hyvinvoinnin moniammattilainen, innostava naurujoogaohjaaja Annukka Blom-Ruohisto. 

Onnellisuusopiston toimitiloihin Helsingin Pasilaan mahtuu naurujoogasta nauttimaan kerralla n. 18-20 henkilöä.

Onnellisuusopisto tarjoaa asiakkaille tilansa naurujoogan ajaksi ilman lisäkuluja.
 


 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
Naurujoogakokemus:

"Tarvitsimme ohjelmaa tiimipäivän piristykseen, yhteishengen parantamiseen ja helpotusvinkkejä rankkaan työhömme. 

Onnellisuusopisto räätälöi tarpeistamme lähtevän session ja hintakin oli hyvä tiukkojen budjettien painaessa niskaan. Tarjous tuli nopeasti ja toteutuksesta oli helppo sopia. 
Saimme mukavan rentoutussession, missä työstressi ja turhat ajatukset katosivat. Lisäksi saimme hyvän mielen yhdessä nauramalla. 
 
Erityisen tyytyväisiä olimme session lämminhenkisyyteen, sopivaan kestoon, ihanaan kouluttajaan ja sisältöön. Suosittelen vastaavaa kaikille, mutta varmastikin tekisi erityisen hyvää kaikille it-nörteille ja insinööreille…" 
 
 - Nina Palmroos, MTV 3

Myynnin Naurujoogakokemus:

Kiitoksia hyvästä ja iloisesta sessiosta. Tuollaisen jutun onnistumisen kannalta tärkeintä on, että pystyy heittäytymään siihen sisään ja me pystyimme mielestäni hyvin. Se myyntiprosessin läpi käyminen oli ehkä parasta, koska siinä pystyi kuvittelemaan oikeita tilanteita ja päästämään tältä osin höyryjä pihalle. Kaikki meidän porukasta oli tyytyväisiä tapahtumaan!

Juri Ruhola

Sales Team Manager, ALD AUTOMOTIVE


 


 
© Onnellisuusopisto 2010-2017 | Malminkaari 5, 00700 Helsinki | p. 044-342 3333 | info(a)onnellisuusopisto.fi