Naurujoogat yrityksille ja yhteisöille

Naurujooga kasvattaa jatkuvasti suosiota – eikä suotta, sillä naurulla on todettu olevan lukuisia suorituskykyä ja hyvinvointia parantavia terveysvaikutuksia.

 
Nauru lisää endorfiinin tuotantoa, jolla on mm. seuraavia vaikutuksia:
  • oppimiskyky ja keskittymiskyky paranevat
  • keho ja mieli rentoutuvat
  • luovuus lisääntyy
Naurujoogassa myös
  • vahvistuvat sydän ja keuhkot
  • verenpaine laskee
  • lymfa- sekä pintaverenkierto aktivoituvat
  • immunoglobuli A:n (IgA) taso nousee (immuunipuolustus vahvistuu)

Terveysvaikutusten lisäksi tuomme ainutlaatuisesti kohdennetuilla Yritys-Naurujoogilla uutta innostusta työtä kohtaan ja voimistamme yhteishenkeä.

Suunnittelemme ja valmistelemme ammattitaidolla jokaisen naurujoogasession ryhmänne toiveet ja erityistarpeet täyttäväksi. Näin naurujoogasta tulee ryhmänne näköinen ja innostavan ohjaajamme rohkaisemana osallistujien on helppo heittäytyä mukaan.

Toiveestanne voimme painottaa naurujoogassa esimerkiksi ryhmäytymistä sekä rentouden tai luottamuksen lisäämistä.

Yksityishenkilöiden naurujoogaan linkki täältä.
 

Aito ja alkuperäinen Onnellisuusopiston Naurujooga  

Onnellisuusopiston Naurujoogat ovat aina iloisia ja energisiä, huolellisesti valmisteltuja sekä asiakkaan tilanteeseen ja tunnelmaan sovitettuja.
 
Naurujoogaohjelma sisältää rentouttavan alkulämmittelyosuuden, hauskoja nauruharjoitteita, hersyvän vapaanaurun sekä keventävän loppurentoutuksen. 

Onnellisuusopiston Naurujooga on omiaan tunnelman luomisessa, jään särkemisessä, me-hengen rakentamisessa sekä yhteisen ilon ja hauskan kokemisessa.
 

Kesto: 60 - 90 min
Ryhmän koko: max 25 osallistujaa
Hinta: 450 € + alv 23 %
Lisähenkilöt: 12 € / hlö

Hintaan sisältyy iloinen ja rentouttava 60-90 minuutin Onnellisuusopiston Naurujooga -ohjelma, hallinnointi- ja laskutuskulut sekä matkakulut Helsinki - Vantaa - Espoo alueella.

Muihin kaupunkeihin matkakulut matka-ajan ja keston mukaan.


Myynnin Naurujooga

Nauruharjoitteissa käymme läpi myyntitilanteen ja opimme samalla positiivista suhtautumista myyntitilanteiden odottamattomiin käänteisiin. Sopii erinomaisesti myyntialojen TYKY- ja TYHY-toimintaan sekä myyntikoulutuspäivään tunnelman virittäjäksi.

Kesto: 60 - 90 min
Ryhmän koko: max 25 osallistujaa
Hinta: 550 € + alv 23 %
Lisähenkilöt: 12 € / hlö

Hintaan sisältyy Myynnin Naurujoogan yksilöllinen suunnittelu, iloinen ja innostava 60-90 minuutin Myynnin Naurujooga -ohjelma, hallinnointi- ja laskutuskulut sekä matkakulut Helsinki - Vantaa - Espoo alueella.

Muihin kaupunkeihin matkakulut matka-ajan ja keston mukaan.

 

Naurujooga omalla teemallanne

Tämä naurujooga rakennetaan aina yksilöllisesti ja hauskasti yrityksenne toimintojen, henkilöstön ja/tai toimialan ympärille. Tiedossa on iloinen sessio, missä pääsette luvan kanssa nauramaan omalle työllenne ja sen tuomille haasteille sekä löydätte uutta positiivista suhtautumista työtä kohtaan.
 
Kesto: 60 - 90 min
Ryhmän koko: max 25 osallistujaa
Hinta: 650 € + alv 23 %
Lisähenkilöt: 12 € / hlö

Hintaan sisältyy toiveidenne mukaisen Naurujoogan yksilöllinen suunnittelu, iloinen 60-90 minuutin Teemanaurujooga -ohjelma, hallinnointi- ja laskutuskulut sekä matkakulut Helsinki - Vantaa - Espoo alueella.

Muihin kaupunkeihin matkakulut matka-ajan ja keston mukaan.'


Kokous / Seminaarinaurut

Kokousten, seminaarieni ja koulutuspäivien ehdoton piristäjä!
Nauruharjoitteet voimme rakentaa tuomaan iloa myös kokouksen tai koulutuksen teemaan liittyen. Osallistujat saavat virkistävän hetken, joka rentouttaa tunnelman tuoden samalla vastapainoa istumiselle.
 
Kesto: 15 - 30 min.
Ryhmän koko: max 25 osallistujaa
Hinta: 300 € + alv 23 %
Lisähenkilöt: 12 € / hlö

Hintaan sisältyy Kokous / Seminaarinaurujoogan yksilöllinen suunnittelu, iloinen 15-30 minuutin Kokousnaurujooga -ohjelma, hallinnointi- ja laskutuskulut sekä matkakulut Helsinki - Vantaa - Espoo alueella.

Muihin kaupunkeihin matkakulut matka-ajan ja keston mukaan.

Toteutus

Onnellisuusopiston ainutlaatuisesti kohdennetut, iloiset ja energiset yritysnaurujoogat toteuttaa hyvinvoinnin moniammattilainen, innostava naurujoogaohjaaja Annukka Blom.

Onnellisuusopiston kotipaikkana on Helsinki, mutta toteutukset onnistuvat ympäri Suomen aina sopimuksen mukaan. 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


Naurujoogakokemus:

"Tarvitsimme ohjelmaa tiimipäivän piristykseen, yhteishengen parantamiseen ja helpotusvinkkejä rankkaan työhömme. 

Onnellisuusopiston Annukka räätälöi tarpeistamme lähtevän session ja hintakin oli hyvä tiukkojen budjettien painaessa niskaan. Tarjous tuli nopeasti ja toteutuksesta oli helppo sopia. 
 
Saimme mukavan rentoutussession, missä työstressi ja turhat ajatukset katosivat. Lisäksi saimme hyvän mielen yhdessä nauramalla. 
 
Erityisen tyytyväisiä olimme session lämminhenkisyyteen, sopivaan kestoon, ihanaan kouluttajaan ja sisältöön. Suosittelen vastaavaa kaikille, mutta varmastikin tekisi erityisen hyvää kaikille it-nörteille ja insinööreille…" 
 
 - Nina Palmroos, MTV 3

Onnellisuusopisto Korkeavuorenkatu 2 B, 00140 Helsinki |  Puh. 044 342 3333 | info(a)onnellisuusopisto.fi